Stepping into this apartment feels like you are entering a tranquil sanctuary surrounded by nature. The balcony stretches across its entire length, connecting the living room and all three bedrooms, and overlooks the lush greenery of Balmeg Hill with neither a building in sight nor a traffic hum in the background – both rarities in our concrete jungle.

AT A GLANCE

Type of home: Three-bedroom condo in Pasir Panjang
Size of home: 1,507 sq ft
Who lives here: A couple and their two teenage children
ID: Parenthesis
Website: www.parenthesis.studio

Art Direction: Kristy Quah
Photography: Vee Chin

This article was originally published in Home & Decor

 

Related:

Luxury homes: A modern bungalow with a gradient monochrome palette

Okamura’s Singapore showroom features a gigantic chair vending machine and 2m-tall gachapon station

Gift ideas from our favourite luxury brands