Khairil and Jackie were looking to turn their 118sqm home in The Raintree into a sanctuary that provided a safe space for them to relax and unwind at the end of a hard day’s work. They approached Studio Super Safari for the transformation, and the result is a cosy home with a dark colour palette designed to soothe the senses.

The spatial layout of the home was also tailored to suit their lifestyle: a bar counter and walk-in wardrobe were the must-haves, so Studio Super Safari converted the service yard into the wet kitchen, and one of the bedrooms into the wardrobe.

This article was originally published in Home & Decor.

Related:  

Luxury Homes: A zen, Japanese ryokan-like condo

Luxury homes: A dilapidated shophouse transformed into a beautiful family residence

Luxury Homes: A futuristic two-storey Sentosa Cove house shrouded in lush greenery